Het team

Ons team bestaat uit een ervaren GZ-psychologe, een enthousiaste orthopedagoge en energieke pedagogische begeleiders.

Onze GZ-psychologe heeft jarenlang ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling. Haar specialisme is het behandelen van angst, sociaal-emotionele en schoolgerelateerde problemen. De GZ-psychologe is BIG-geregistreerd en heeft de regie over de behandelingen.

De orthopedagoge is SKJ en NVO geregistreerd. Leren leren is een van de onderwerpen waar zij zich in verdiept. Daarnaast maken ook sociaal-emotionele en schoolgerelateerde problematieken uit van haar specialisme.

De GZ-psychologe en orthopedagoge worden ondersteunt bij het uitvoeren van de begeleidingstrajecten door de pedagogische begeleiders. Zij werken samen met het kind/de jeugdige aan het oplossen en voorkomen van problemen en/of niet effectieve gedragingen. De pedagogische begeleiders werken onder supervisie van de GZ-psychologe en orthopedagoge.

Bij alle zorgtrajecten is eigenaresse, Caroline Adams, nauw betrokken. Haar uitgebreide ervaring met betrekking tot jeugd en onderwijs heeft haar een scherpe blik gegeven op de zorgbehoefte van kind en jeugd.