Ontstaan

In 2004 werd ADCA Studie opgericht door Caroline Adams, toentertijd docente Engels en Nederlands. Met een passie voor het onderwijs, maar ook vanuit haar aanleg voor ondernemen en behoefte aan een nieuwe uitdaging, startte zij met haar huiswerkbegeleidingsinstituut aan de Geerweg in Sittard. Met haar aanbod sloot zij aan bij de behoefte aan professionele huiswerkbegeleiding op maat voor middelbare scholieren, binnen een comfortabele, persoonlijke omgeving. Het instituut maakte binnen korte tijd een sterke groei door, uiteindelijk resulterend in een verhuizing naar de huidige locatie aan de Rijksweg Zuid in Sittard en een extra locatie bij Trevianum.

Naast dat Caroline zich al jarenlang samen met meerdere ervaren onderwijsmensen met plezier toelegt op huiswerkbegeleiding, is zij sinds de tweede helft van 2018 bezig geweest met het opzetten van ADCA Coaching. Op basis van haar jarenlange ervaring signaleerde zij de behoefte aan extra zorg en ondersteuning onder een hoop kinderen en jeugdigen. Dit heeft haar geprikkeld om sinds januari 2019 vanuit ADCA Coaching te voorzien in een zorgaanbod aan kinderen en jeugdigen met psychosociale problematiek.

Bezoek ook ADCA Studie

Voor meer informatie over ons huiswerkbegeleidingsaanbod kunt u terecht op de website van ADCA Studie. Hiervoor klikt u rechts op de afbeelding.